Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Pékség (10928)

Ár:
12.990 Ft
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8%
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10928
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2021-12-19

Részletei és tartalma

Minden gyermek imád pékségbe járni! Most a LEGO® DUPLO® Pékségben és a díszített furgonban az óvodások élvezhetik a végtelen szerepjátékot. Tanulást elősegítő játék pékség kisgyermekek számára.

Ez a színes, modern pékség a fantáziadús játék és fejlődési készségek ínycsiklandó ötvözetét nyújtja a kisgyermekek és szülők számára! Kis péked a keverőgéppel és a sütővel már hozzá is láthat a munkához. A kávézóban étvágygerjesztő tortákat szolgálhattok fel a vendégeknek. Majd itt az idő a kiszállításhoz a tolható furgonban! Rengeteg látni-, tenni- és tanulnivaló vár rátok ebben a fejlesztő játékban, így ez az egyik legjobb módja a kisgyermekek finommotoros, társas és érzelmi készségeinek fejlesztésére. Nagyszerű szerepjátékos ajándék kisgyermekek számára.

A felismerhető szereplőkkel és ismerős helyszínekkel teli LEGO DUPLO tanulást segítő játékok kézzelfogható, végtelen, szerepjátékos mókát nyújtanak a gyermekeknek, miközben számtalan fejlődési készséget is elsajátítanak.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: duplo, kocka, lego, pékség