Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Kreatív állatok (10934)

Ár:
24.690 Ft (19.441 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10934
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2022. október 05.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

Minden gyermek szereti az állatokat, igaz?

A gyermekek kulcsfontosságú kreatív és gyakorlati készségeket sajátítanak el miközben ezzel a 9 imádni való állattal játszanak.

Kisgyermekek első állatos játékkészlete

A legkisebbek szeretik a az ismerős állat figurákat, így az építés és játék során érzelmi és finommotoros készségeik is fejlődnek. Miközben átépítik a figurákat és a kiegészítőket, történeteket játszanak el, emellett fejlesztik képzelőerejüket és térlátásukat is. A kis állatbarátoknak végtelen, fantáziadús mókában lehet részük ezekkel az imádni való pajtásokkal. Emellett a szülők és a barátok a közös móka során részesei lehetnek annak a folymatnak, mely során a csöppség eléri az értékes fejlődési mérföldköveket.

Tanulást elősegítő építőjátékok kisgyermekek számára

A LEGO® DUPLO® készletek színes, könnyen kezelhető, biztonságos elemekkel keltik életre a már jól ismert helyszíneket, melyek felcsigázzák a kisgyermekek képzeletét és egyenesen az óvodások kezébe varázsolják a kreativitást.

Téma LEGO® DUPLO® Town
Elemszám 175
Ajánlott korosztály 2 - 4

Hasonló LEGO® játékok