Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® DUPLO® - Betűs autó (10915)

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® DUPLO®                                       
Cikkszám: 10915
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. január 27.

Korábbi vásárlóink még ehhez a játékhoz választották: Jelöld be, amit szeretnél még a kosárba tenni!

LEGO® DUPLO® - Zöld építőlap LEGO® DUPLO® - Zöld építőlap (2304)
5.290 Ft
LEGO® DUPLO® - Számvonat LEGO® DUPLO® - Számvonat (10847)
6.990 Ft
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A LEGO® DUPLO® Betűautóval az óvodások kombinálhatják egymással a kreatív építést, a fantáziadús játékot és az ábécé tanulását. Ez a legfantasztikusabb tanulást elősegítő játék!

Az ábécé betűinek tanulását segítő játék A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, miközben felpakolják a betűket ábrázoló kockákat az autó hátuljára. Miközben a fiúval, a lánnyal és a macival játszanak, térlátásuk is fejlődik. A 26 betűt ábárzoló kocka rengeteg lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermekek megismerkedjenek az ábécé betűivel és fejlesszék nyelvi készségeiket. A szülők és a barátok csatlakozhatnak a mókához, és részesei lehetnek a kis építő fontos fejlődési mérföldköveinek.

Ellenállhatatlan, tanulást segítő építőjátékok kisgyermekek számára A LEGO DUPLO játékkészletek egyenesen a kisgyermekek kezébe helyezik a végtelen játékot, az önkifejezést és a tanulást. Úgy tervezték őket, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák az óvodások számára – így az apró kezek alig várják, hogy megfogják a gyermekbarát kockákat és belevágjanak az építésbe!

Téma LEGO® DUPLO My First
Elemszám 36
Minifigurák száma 2
Ajánlott korosztály 2 - 4

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, duplo, kocka, lego