Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Disney Princess™ - Vaiana kalandja az óceánon (43170)

Ár:
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Disney Princess™                       
Cikkszám: 43170
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2022-11-28

Részletei és tartalma

A Disney Vaiana című animációsfilm kis rajongói imádni fogják a végtelen kreativitást és a szórakozást, ami ebben a LEGO® Disney (43170) Vaiana óceáni kalandja építőjáték készletben vár rájuk.

A szett tartalmaz egy árbocos vitorlás hajót díszített szövet vitorlával, egy mágikus evezőt, Te Fiti szívének drágakövét ábrázoló elemet, valamint egyéb izgalmas játékindítókat.

Játszd el újra az izgalmas filmjeleneteket

A gyermekek eljátszhatják kedvenc filmjeleneteiket vagy újragondolhatják őket ezzel az aranyos Disney Vaiana játékkészlettel. A modellel önmagában vagy más készletekkel kombinálva is lehet játszani, így rengeteg különféle, izgalmas és fantáziadús játéklehetőséget nyújt, emellett nagyszerű ünnepi ajándék is lehet.

Mókás kiegészítők a könnyed játékhoz

Ez a Disney Vaiana játékkészlet számtalan játékindítót tartalmaz, melyek kreativitásra inspirálják a gyermekeket, emellett beindítják a képzeletüket, így a film történetét túlszárnyalva megépíthetik saját, szórakozással és kalanddal teli világukat.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, LEGO, Vaiana