Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Disney Princess™ - Hamupipőke királyi hintója (43192)

Ár:
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Disney Princess™                       
Cikkszám: 43192
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2022-11-28

Részletei és tartalma

A Disney Hamupipőke rajongóira rengeteg varázslat és kaland vár a LEGO® Disney Hamupipőke királyi hintója (43192) szettel.

A mesés hintó mellett találsz egy nyomtatott építési útmutatót és digitális Instructions PLUS útmutatót is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással még a fiatal építők is igazi építőmestereknek érezhetik magukat... ez klassz!

Izgalmas szerepjátékos móka

Ezzel az építőjáték-készlettel a gyermekek felfedezhetik a Disney hercegnős fantáziáikat. A hintóval önmagában, vagy más LEGO Disney szettekkel együtt is lehet játszani, így még több játéklehetőséget nyújt. Remek hétköznapi vagy születésnapi ajándék a kis Disney hercegnőrajongóknak.

A csodálatos szereplőkkel beindul a játék

Ez a Disney hercegnős szett tartalmazza Hamupipőke és a Tündér keresztanya minifiguráit, valamint Gus Gus és 2 LEGO lófigurát is. A szettel a gyermekekre számos játékindító vár, amelyekkel elmerülhetnek a saját, varázslatokkal és kalandokkal teli, fantáziadús világukban.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: hamupipőke, hercegnő, hintó, kocka, lego