Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Disney Princess™ - Hamupipőke álomkastélya (41154)

Ár:
27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Disney Princess™                       
Cikkszám: 41154
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 30.
Menny.:db

Részletei és tartalma

Játszd el a Disney hercegnő, Hamupipőke és a Szőke herceg életét a kastélyukban!

Segíts nekik vacsorázni együtt a nagy ebédlőben, mielőtt elindulnak az erkélyen lévő, elforgatható táncparkettre! Keresd meg a huncut egereket, és adj nekik néhány sajtdarabot, majd látogasd meg Hamupipőke csikóját, segíts neki ugrani vagy kocsit húzni!

Élvezd ennek a készletnek a megépítését, amit sokféleképpen megtehetsz, áthelyezhetsz és felcserélhetsz darabokat belül, sőt még a kastély termeit is átrendezheted! Annyi minden várja, hogy kutasd és felfedezd!

Téma LEGO® Disney Princess™
Elemszám 585
Minifigurák száma 6
Ajánlott korosztály 6 - 12

Különlegességek

A készlet az egyik legjobb játék, hogy a gyerekek a tündérmesék világát éljék át, akár a Hamupipőke jeleneteinek eljátszásával, vagy új, saját ötletek történetbe foglalásával. Egy nagy ebédlővel, hálószobával, öltözőrésszel, konyhával, kandallóval és erkéllyel annyira sok minden vár felderítésre, számtalan rejtett titok ebben a népszerű játékban. Legyél kreatív, mert az egyes részeket könnyedén tudod ide-oda mozgatni a modellen belül, átrendezheted a kastély szobáit, és beilleszthetsz más kompatibilis LEGO Disney elemeket is, hogy megalkosd saját álomkastélyodat.

  • 2 minifigurát tartalmaz, plusz egy csikó és két egérfigurát.
  • A készlet egy 3 emeletes kastéllyá áll össze, amiben egy tök ágyás, lóugrató, és egy kis szekér van, amit tud húzni a csikó.
  • A kastélyon belül van egy ebédlő rész asztallal és székekkel, hálószoba olyan ággyal, amiben nyitható titkos rekesz van, erkély forgó táncparkettel, konyha, öltöző rész öltözőasztallal, és a nappali pihenőkkel.
  • Tartozékok: üvegcipő, kinyitható könyv, meghívó elem, parfüm.
  • Testreszabható minden, például könnyedén átrendezve több dolgot: a trónt, a tűzhelyt, a pihenőágyakat és a padokat.
  • Mozgasd és építsd más helyre a szobákat, hogy mindig egy új kastéllyal játsszatok, és építs bele másik LEGO Disney készletekből is termékeket.
  • Segíts Hamupipőkének és a hercegnek táncolni a forgó parketten.
  • Vigyázz a csikóra, és segíts neki, hogy húzni tudja a szekeret.
  • Hamupipőke álomkastélya 34 cm magas, 24 cm széles és 12 cm mély.
  • A szekér (csikó nélkül) 4 cm magas, 9 cm hosszú és 5 cm mély.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: Disney, Hamupipőke, hercegnő, kocka, LEGO