Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Disney Princess™ - Belle és a Szörnyeteg kastélya (43196)

Ár:
33.990 Ft (26.764 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Disney Princess™                       
Cikkszám: 43196
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2024-03-23

Részletei és tartalma

A szépség és a szörnyeteg című Disney film rajongóira rengeteg varázslat és rejtély vár ezzel a részletesen kidolgozott LEGO® Disney Belle és a Szörnyeteg kastélya (43196) készlettel!

A kastély mellett a készlethez egy nyomtatott, illusztrált útmutató és digitális Instructions PLUS is tartozik. A LEGO Építési útmutatók alkalmazás segítségével még a fiatalabb építők is igazi építőmestereknek érezhetik magukat... milyen klassz!

Csodálatos szereplők, akik beindítják a játékot

Ez a részletesen kidolgozott készlet tartalmaz egy Disney Szörnyeteg (a Szörnyeteg feje levehető, így herceggé varázsolhatod) és 2 Belle minifigurát, valamint Fülöpöt, a lovat, amelyen Belle lovagolhat, és 6 további jól ismert szereplő LEGO figuráját A szépség és a szörnyeteg című mesefilmből. A készletben a gyermekek rengeteg szórakoztató játékindítót találnak, így elmerülhetnek a varázslat és a kaland fantáziadús világában.

Izgalmas szerepjátékos szórakozás

Ezzel az építőjáték-készlettel a gyermekek eljátszhatják saját Disney Hercegnős történeteiket. A kastély önmagában és más LEGO készletekkel is szórakoztató játéklehetőségeket nyújt. Tökéletes, népszerű ajándék vagy egyedi meglepetés egy fiatal rajongónak.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kastély, kocka, lego