Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Creator - Téli tűzoltóállomás (10263)

Ár:
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Creator                                         
Cikkszám: 10263
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2022-11-28

Részletei és tartalma

Üdvözlünk a havas LEGO® Creator Expert 10263 Téli tűzoltóállomáson, ahol tűzoltók élvezik az ünnepek nyugalmát!

Ebben a pompás LEGO készletben találsz egy 2 emeletes, fagyönggyel díszített épületet, amelynek felső szintjén egy konyha vár rád, emellett egy piros telefon, asztal, egy lenyitható ágy és egy LEGO világító elem teszi teljessé. A nagy, piros tűzoltóállomás ajtói mögött egy tűzoltó készüléket és egy tűzoltópóznát találsz, míg a benti részen vár rád egy jégpálya dekoratív tűzoltó szoborral díszítve, egy feldíszített karácsonyfa áttetsző csillaggal és ajándékokkal, valamint egy pad és egy lámpaoszlop is. A készletben találsz egy klasszikus vörös tűzoltóautót forgóasztalos létrával, tömlőkkel, szerszámos ládával és mély profilú kerékabroncsokkal felszerelve.

Hívd össze a családot és varázsolj ünnepi hangulatot az otthonodba ezzel az ünnepélyes LEGO® Creator Expert szettel! A csomagban 6 minifigurát találsz, valamint egy kisbaba és egy dalmata figurát is, amelyekhez még egy építőelemekből készült hóember is jár.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: ház, karácsony, kocka, lego, tél, tűzoltó