Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Creator - Fiat 500 (10271)

Ár:
40.990 Ft (32.276 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Creator                                         
Cikkszám: 10271
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2023-02-26

Részletei és tartalma

Ez a LEGO® Creator Expert Fiat 500 autómodell (10271) feleleveníti a klasszikus autótervezés valódi ikonját. A tinédzser és felnőtt rajongók örömmel fogják belevetni magukat a kihívást jelentő építési élménybe, melyet ez a 60-as évek Fiat 500F legendája alapján készült modellkészlet nyújt.

A rajongókra olyan valódi LEGO kockákból kialakított részletek várnak, mint a bőrönddel ellátott csomagtartó, a részletesen kialakított belső tér, valamint a nyitható tető, ajtók, motorháztető és hátsó ajtó. Hogy teljes legyen az olasz hangulat, ez a klasszikus autómodell egy összecsukható festőállványt is tartalmaz ecsettel, palettával és a híres római Colosseum előtt álló autóról készült kis „festménnyel“.

Építőjátékok, melyek életre keltik a szenvedélyt

A LEGO Creator Expert építőkészleteket a szenvedéllyel rendelkező felnőttek és tinédzserek számára ajánljuk. Az klasszikus autóktól az eredeti épületeken át a vásári játékokig és bármilyen vágy tárgyáig a Creator Expert haladó építőknek szánt LEGO készletei a nosztalgia, az álmodozás, az önkifejezés, a színtiszta szórakozás és a meglepetés világát nyújtja. Emellett néha a gyermekek is játszanak velük!

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, fiat, kocka, lego