Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® Classic - Kreatív kék kockák (11006)

Ár:
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® Classic                                          
Cikkszám: 11006
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2020-11-21

Részletei és tartalma

A gyermekeknek szánt kék LEGO® kockák izgalmas válogatása telis-tele van ötletekkel és inspirációval. Miközben a gyermekek építenek, játszanak, majd újra építenek valamit, fejlődik a kreativitásuk, emellett olyan fejlődési készségekre tehetnek szert, melyek kulcsfontosságúak.

Vágj bele a kreatív építésbe egy LEGO kezdőkészlettel! A 4 éves vagy annál idősebb gyermekek örömmel fognak játszani a 3 egyszerűen megépíthető LEGO modellel. Az egyszerű útmutató és szórakoztató funkciók segítségével a fantáziadús játék azonnal kezdetét veheti. A készletben találsz egy kék bálnát nagy, kerek szemekkel és víztölcsérrel, egy játékvonatot forgó kerekekkel, valamint egy mini játék robotot mozgatható karokkal. A kreatív szórakozás tovább folytatódik, miközben a gyermekek összekeverik a kockákat, hogy átalakítsák modelljeiket – így a móka az egekbe szökik, mialatt megépítik saját végtelen, fantáziadús alkotásaikat.

Fejlesszétek a fontos készségeket a gyermekeknek szánt LEGO kockákkal! A LEGO Classic készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen játékot és önkifejezést. Az építés, alkotás és fantáziálás során olyan készségeket fejlesztenek, melyek egy boldog és sikeres jövőt biztosítanak számukra.

Termék címkék: kocka, LEGO