Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Zöldséges (60347)

Ár:
24.980 Ft (19.669 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60347
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2023-02-10

Részletei és tartalma

Ebben a LEGO® City Zöldséges (60347) készletben minden megvan, amire a gyerekeknek szükségük lehet a fantáziadús, vásárlós játékhoz.

A bolt telis-tele van mindenféle termékkel, emellett egy elektromos járművet, villás targoncát és bevásárlókosarat is találsz. A gyerekek más LEGO játékkészletekhez is rögzíthetik a bolt parkoló útelemét, hogy kibővítsék a játékot. Továbbá az 5 minifigura között a LEGO City Kalandok TV sorozat szereplője, Mr. Produce is megtalálható.

A 6 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára tervezve

Ez a játékkészlet egy könnyen követhető építési útmutatót is tartalmaz, így a gyerekek megépíthetik saját LEGO játékaikat, de akár a barátaikhoz vagy családtagjaikhoz csatlakozva is belevághatnak az építési- és játékélménybe.

A gyerekek játékon keresztül fedezhetik fel a világot

A LEGO® City játékkészletek valósághű járművekkel, részletekben gazdag épületekkel és inspiráló szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, mókás játék vár rájuk.

Hasonló LEGO® játékok