Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Sportautó (60285)

Ár:
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60285
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 01.
Menny.:db
A LEGO készletből maximálisan rendelhető mennyiség 2 darab.

Részletei és tartalma

A klassz autókért rajongó gyermekek imádni fogják a LEGO® City Sportautót (60285).

A jármű tele van klassz részletekkel, köztük áramvonalas karosszériával, levehető tetővel a nyitott tetejű vezetéshez, egy állítható hátsó szárnnyal, sportos fekete keréktárcsákkal, talajhoz tapadó gumiabroncsokkal és egy részletesen kidolgozott pilótafülkével a sofőr minifigurának. Csak egy kis fantáziával kell felturbóznod, és neki is vághatsz az országútnak!

LEGO meglepetés fiúknak és lányoknak 5 éves kortól

A LEGO City Sportautó építési útmutatóját megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található Instructions PLUS-t. Az interaktív építési útmutató közelítő és forgó eszközeivel a kis LEGO építők hamar építőmesterekké válhatnak.

LEGO City nagyszerű járművei

A fiúk és lányok valósághű gépeket és járműveket fedezhetnek fel a LEGO City Nagyszerű járművek szettekben, így építés és játék közben fizikai készségeiket is fejleszthetik.

Téma LEGO® City Great Vehicles
Elemszám 89
Minifigurák száma 1
Ajánlott korosztály 5 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: autó, kocka, lego