Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Önjáró daru (60324)

Ár:
22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60324
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. június 18.

Részletei és tartalma

Itt egy nagyszerű játékkészlet gyerekeknek, akik odavannak az építési munkagépekért.

A LEGO® City Önjáró daru (60324) telis-tele van valósághű részletekkel és funkciókkal. A fiatalok leengedhetik a támasztólábakat, megforgathatják és kinyújthatják a kart, emellett a csörlőt is felemelhetik és leengedhetik. Csak egészítsd ki a jelenetet a darukezelő és a vezető minifigurákkal, és kezdődhet is az órákig tartó, valósághű játék. Egy LEGO City Útelemet is tartalmaz.

Digitális építési útmutatóval

Ehhez az önjáró daru játékkészlethez egy nyomtatott, illusztrált építési útmutató és egy digitális útmutató is tartozik a 7 éves vagy nagyobb gyerekek számára. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban található, lenyűgöző, lépésről lépésre vezető, interaktív útmutatóval a gyerekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és minden szögből megjeleníthetik az elkészült modell képét.

A LEGO City kreatív világa

A LEGO City Nagyszerű járművek építőkészletek remek ajándékok fiúk és lányok számára egyaránt. A gyerekekre rengeteg klassz jármű vár, amik köré olyan történeteket és helyzeteket szőhetnek, amik a valódi életet szórakoztató, izgalmas módon mutatják be.

Téma LEGO® City Fire
Elemszám 340
Minifigurák száma 2
Ajánlott korosztály 7 - 99

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: daru, építés, építkezés, kocka, lego