Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Erdőtűz (60247)

Ár:
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60247
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2022-12-19

Részletei és tartalma

Ezzel a LEGO® City Erdőtűz (60247) játékkészlettel a fiatalokból hősies tűzoltók válhatnak.

A készlet tartalmaz egy klassz tűzoltó homokfutót, benne egy minifigurának kialakított vezetőfülkével és játék vízágyú tűzoltó készülékkel, emellett vár rád egy lángoló fa és egy álmos bagoly az ágain. És a LEGO City TV hősével, Clemmonsszal a helyszínen, ez a készlet igazán feltüzeli a gyermekek képzeletét!

Szórakoztató tűzoltó játékkészlet gyermekeknek

Ez a játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják az akciójátékokat. A könnyen érthető építési útmutatóval még a kis LEGO építők is átélhetik a magával ragadó és önálló építési és játékélményt.

A LEGO City tűzoltósági készletekkel a gyermekek elmerülhetnek a végtelen kalandokban és az akciódús helyzetekben, melyek valószerű helyzetekre épülnek. A funkciókkal teli épületek, a valósághű járművek és a szórakoztató szereplők széles választékával a gyermekek egy olyan világba csöppennek, ahol igazán kivirágozhat kreativitásuk és képzelőerejük.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: kocka, LEGO, tűz