Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

LEGO® City - Adventi naptár 2021 (60303)

Ár:
6.980 Ft (5.496 Ft + ÁFA)
LEGO®
LEGO® City                                               
Cikkszám: 60303
Ez a LEGO® termék sajnos már nem kapható, nézz körül a téma többi termékei és az újdonságok között!
Kifutás dátuma:
2022-11-14

Részletei és tartalma

Miközben egyre közelednek az ünnepek, hangolódjatok rá erre az időszakra a LEGO® City Adventi Naptár (60303) játékkészlettel!

A gyermekek mókás miniépítményekkel, a LEGO City Kalandok TV sorozat népszerű szereplőivel és klassz kiegészítőkkel számolhatnak vissza a nagy napig. Csak hajtsd ki a havas várost ábrázoló játszószőnyeget, és már készen is áll a helyszín a végtelen, fantáziadús kalandokra.

Könnyen és gyorsan megépíthető, szórakoztató modellek

Ez a LEGO City Adventi Naptár nagyszerű ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek. Minden meglepetés játékhoz tartozik egy könnyen követhető építési útmutató, így még a kezdő LEGO építők is élvezhetik az építési- és játékélményt.

Klassz karácsonyi játékok gyermekeknek

A LEGO City Adventi Naptár telis-tele van inspirációval, ünnepi izgalommal és csodálatos meglepetésekkel olyan gyermekeknek, akik imádják a kreatív játékot. A naptárhoz tartozó, megépíthető játékok, a LEGO City Kalandok TV sorozat szereplői és a kiegészítők a meglévő LEGO játékkészletekkel is kombinálhatók, így a készlet még több szórakozást nyújt.

Hasonló LEGO® játékok

Termék címkék: advent, kalendárium, kocka, lego