Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez használunk. További információk >> Elfogadom
Menü

7+1 ok, amiért érdemes a KockaVarázs webáruházat választanod

1. Legyőzöd az időhiány problémáját, mert segítünk gyorsan megtalálni a játékot, amit keresel
Biztos szeretnél lenni abban, hogy a legjobb ajándékot vásárlod meg?

Ismerős az érzés, amikor alig van időd, de a legkülönlegesebb, egyben fejlesztő, ugyanakkor vicces és a korának megfelelő játékot szeretnéd venni a gyermekednek? Webáruházunkban könnyedén és egyszerűen megtalálhatod a legtökéletesebb ajándékot a gyerekeknek, hiszen a termékek melletti oldalsávban számos szűrési lehetőség segíti keresésedet. Hogy Te se legyél bizonytalan az ajándék kiválasztása során, használd a részletes szűrési funkciókat!


2. Lényegesen jobban megismered a LEGO® csomagokat, nem csak a dobozokat látod
Úgy érzed, nem tudod csupán paraméterekből megállapítani, melyik LEGO® lenne a legjobb?

Webáruházunkban mindegyik termékünkhöz részletes, az apróságokra kiterjedő leírást találsz. Így nemcsak azt tudod meg, hány figura van egy-egy csomagban, hanem például milyen titkos átjárók vannak, hogyan lehet kinyitni egy apró ajtót, vagy mitől különlegesek a legújabb játékok, amiket a boltokban esetleg még nem láttál.


3. Mindig választhatsz akciós játékaink közül, hogy Te is kihasználd kedvezményeinket
Tízes skálán mennyire örülnél neki, ha éppen az általad kiválasztott LEGO® lenne az egyik akciós ajánlatunk?

Erre a mi válaszunk egyértelműen: 10! Éppen ezért webáruházunkban folyamatosan más termékeket találsz akciós áron, amikről mindig hírlevelünk olvasói tudnak először. Az akciós LEGO® játékok folyamatosan változnak: hogy ne maradj le róluk Te se, iratkozz fel és kövesd figyelemmel KockaVarázsSzikrák hírlevelünket!


4. Biztonságban tudod a LEGO® játékaidat, mert mindig sérülésmentesen érkezik a csomagod
Nyugodtabban várnád a csomagodat, ha a legnagyobb biztonságban tudod a „rajtvonaltól a célig”?

Az online vásárlás néha szükségtelenül sok stresszel járhat. Vajon megérkezik időben? Milyen futárszolgálattal küldik? Be lesz rendesen csomagolva, hogy ne legyen baja? Remélem, nem roppan meg a doboz, de szólnom kell ezért külön?
Teljesen érthető, hogy ezek a kérdések mind a fejünkben kavarognak, amikor az interneten vásárlunk.

Amiről mi biztosítunk Téged: a LEGO® csomagodat a legnagyobb biztonságban küldjük Neked megbízható futárszolgálatunkkal:

  • megrendelésedet minden részletre ügyelve, biztonságosan és körültekintően csomagoljuk, hogy egy hajszála se… azaz egyetlen apró sarka se sérüljön meg a küldött játékoknak.
  • Magyarország egyik legmegbízhatóbb futárszolgálata, a GLS segít a LEGO® játékok célba juttatásában, akik a szállítás során minden téren figyelnek a csomagok biztonságára.


5.
Pontosan tudod, mikor kapod kézhez a rendelésedet
Egyszerűbb lenne Neked, ha előre szólnánk, mikor szállítjuk ki a megrendelésedet?

A GLS e-mailben vagy SMS-ben értesít Téged a csomag feladását követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen számos kézbesítési mód közül választhatsz: például akár új kiszállítási dátumot, vagy megadhatsz egy másik címet, vagy átirányíthatod a csomagod egy GLS CsomagPontba.
A második e-mail értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldi a GLS, amikor a futár megkapja a csomagodat és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is, ha bármi kérdésed lenne.


6. Még időben tudsz azokról a termékekről, amik hamarosan már nem kaphatók
Ugye nem utólag szeretnéd megtudni, hogy egy LEGO® játék már kifutott és többé nem kapható?

Weboldalunk és hírleveleink segítségével mindig képben leszel a kifutó termékekről. Amikor azt a kérdést kapjuk, hogy egy-egy csomaghoz van-e kiegészítő, akkor mindig eszünkbe jut a kellemetlen érzés, amikor lemaradunk valamiről. Készülj fel Te is a kifutó termékekre, és kövesd figyelemmel őket weboldalunkon és hírlevelünkben!


7. Biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz egyedül a kérdéseiddel
Bármi gondod akadt vagy kérdésed van a megrendeléseddel, LEGO® játékokkal kapcsolatban, percig se habozz: írj nekünk e-mailt, hogy megoldást találjunk Neked!

Számunkra az a legfontosabb, hogy Neked ne csak a játék legyen élmény, de előtte a vásárlás is. Figyelünk arra, hogy minden kétséget és kérdést kizárjunk. Így a legnyugodtabban és leglelkesebben várhatod a KockaVarázs csomagodat.


+1
Nem kell keresgélned, ropogós LEGO® hírek és meglepetések frissen Neked
Azt szokták mondani: „a lelkesedés ragadós” – Te se maradj ki belőle!

A LEGO® játékok nekünk mindig olyan élményt jelentenek, amivel sosem tudunk betelni: akár először, másodszor, vagy sokadszor rakjuk össze másképpen a játékokat. Ha hozzánk hasonlóan Te sem szeretnél lemaradni a friss újdonságokról és érdekességekről, akkor érdemes követned blogunkat, ami igazi felfrissülés a mindennapokban, akár a gyermekednek vásárolsz, akár magadnak.


Neked melyik a következő LEGO® játékod?
Böngészd tovább is lelkesen weboldalunkat, és köszönjük, hogy a KockaVarázs webáruházat választod!